Pannkakor ♥

Nu har jag ätit pannkakor :)

mini shopping!

Hej på er! Haft en jättemysig helg, åkte till pappa i fredags och var i stan och shoppade igår. Handlade inte så mycket, två tröjor och en hårring. Tyckte det var grymt snyggt, så den kommer jag använda mycket! Annars så har jag bara tagit det lugnt i helgen faktiskt och imorgon ska jag till sjukhuset, ska typ på diabeteskontroll så det blir ingen skola imorgon, men nu kommer det bilder på det jag köpte. blev dåliga cambilder eftersom kameran bråkade med mig.
 
Tröja med nitar ♥
 
College tröja ♥
 
Hårring ♥



Chris Colfer ♥

 
Bara jag som tycker han e sjukt snygg eller?

Dålig uppdatering!

sorry för dålig uppdatering, men ska plugga nu så skriver sen, dålig cambild!

We are young ♥


läxor, städa osv!

Hej på er fina läsare! Måste börja med och säga att jag är väldigt tacksam över att ni läser min blogg, det värmer. Har haft en ganska så jobbig dag idag, haft två bildlektioner plus andra lektioner plus att jag har legat lågt i min diabetes hela dagen. inte kul måste jag säga, så nu blir det direkt efter skolan att ta tag i att städa mitt rum och göra lite läxor, Städade trots allt rummet för några dagar sen men ändå har det blivit stökigt igen, ska även teckna lite och blogga den mesta dels i slutet på kvällen, så vi hörs senare! Undrar vad ni vill se mer av i min blogg också så släng in en kommentar här eller på facebook ;)
 
Bjuder även på en låt som jag typ lyssnar sönder!
 

Det jag älskar mest ♥

1. min fantastiska familj.
2. mina underbara vänner Karolina, Angie och angelika.
3. Mysiga helger med vänner.
4. sommaren!
5. Godis :)
6. ärliga människor.
7. dunka musik
8. shoppa.
9. se på bra filmer.
10. blogga.
11. sitta vid datorn.
12. spela wii med mina vänner.
13. fota!
14. åka och hälsa på kusinerna.
15. se på bio.
16. bara ta det lugnt.
17. teckna.
18. varm oboy mitt i kalla vintern.
19. glass.
20. tacokväll med familjen.
21. hälsa på min farmor och farfar i dalarna.
 
Bara så ni vet spelar ordningen inte så mycket roll!

Mina fina vänner ♥

 
Ni är bäst, älskar er ♥
 

Tillbaka!

Hej igen! nu är jag nog snart på banan igen, ville ta en lång paus från bloggandet faktiskt. har hänt ganska mycket nu så har inte direkt haft tid heller, hoppas ni alla har haft ett bra lov? Det har jag haft, har varit på hockey, hälsat på kusinen osv. nu ska jag bara satsa på att bli godkänd i alla ämnen i skolan. Hoppas verkligen att jag klarar det. Men vi hörs mer imorgon, pusshej!